Strudel z szynki Węgierskiej z sałatką z rukoli
Strudel z szynki Węgierskiej z sałatką z rukoli może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 27g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, przyprawiony ocet ryżowy, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Węgierska, Strudel jabłkowy (apfel Strudel), oraz Węgierska Sałatka Z Ogórków.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić końce zielonej cebuli. Cebulę posiekać i wymieszać z ryżem, serem, papryką, kminkiem i kaparami.
Ułóż 1 arkusz filo płasko (przykryj pozostałe filo folią, aby zapobiec wyschnięciu) i lekko posmaruj masłem. Top z innym arkuszem filo i lekko posmarować więcej masła. Powtórz, aby ułożyć Pozostałe filo.
Zaczynając od około 1 cala od wąskiej krawędzi, ułóż plastry szynki na filo (nakładając się w razie potrzeby), aby pokryć około 1/3 ciasta, pozostawiając 1 - do 2-calowy margines po bokach. Równomiernie pokroić mieszankę ryżu na szynkę.
Zwijamy filo z końca szynki, aby zamknąć nadzienie. Ze szwem w dół, delikatnie przenieść rolki strudel do masłem blachy do pieczenia (co najmniej 11 przez 14 w., bez obręczy bocznych). Lekko posmaruj strudel masłem.
Piec w piekarniku 400, aż na złoty kolor, 15 do 17 protokół.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj śmietanę z musztardą.
Wymieszać rukolę z octem.
Używając 2 szerokich szpatułek, przesuń strudel na talerz, pokrój w grube plastry i dodaj sałatkę z rukolą.
Dodaj sos śmietanowy do smaku.