Stroganoff Wolno Gotowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wolno gotowanego Stroganoffa. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 292 kalorie, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Jeśli masz mieloną musztardę, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Formica ' s Best Slow-gotowana wołowina Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić okrągłe steki na 3x1 / 2-in. paski. W płytkiej misce wymieszaj mąkę, sól, musztardę i pieprz.
Dodać wołowinę w partiach; wstrząsnąć do herbu.
W 5-qt. powolna kuchenka, warstwa cebuli, pieczarki i wołowiny.
Wlać bulion na wierzch. Gotować, pod przykryciem, na niskich 5-7 godzin lub do miękkości mięsa. Tuż przed podaniem wymieszać z kwaśną śmietaną.