Stosy Lodów Brownie-Mint
Brownie-Mint Ice Cream stosy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 8G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, czekoladę, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną, Miętowe Ciasto Lodowe Brownie, oraz Batoniki Do Lodów Mint Brownie.
Instrukcje
Masło i mąka 12 filiżanek muffin, każda około 2 1/2 cala szerokości.
W 1-do 2-Quart patelni na średnim ogniu, wymieszać 1/4 szklanki masła i niesłodzonej czekolady często aż do stopienia i gładkie, 5 do 6 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem, wanilią i jajkiem.
Dodać 1/2 szklanki mąki i wymieszać na gładką masę. Łyżka ciasto równo do kubków muffin (około 3 1/2 łyżeczki na filiżankę).
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż krawędzie brownie powrócą po lekkim naciśnięciu, 6 do 8 minut. Poluzuj ciasteczka z patelni nożem i wyłóż na stojak.
Ostudzić całkowicie, około 20 minut.
Linia nieumyte kubki muffin z 6-calowych kwadratów folii z tworzywa sztucznego, pozwalając krawędzie rozciągają się powyżej obręczy kubka. Powrót brownies do kubków.
Scoop 1/4 szklanki porcji lodów na każdym brownie. (Jeśli lody są zbyt trudne do zgarnięcia, ciepłe-1 karton na raz, jeśli używasz więcej niż 1-w kuchence mikrofalowej o połowie mocy (50%), aż lekko zmiękną, sprawdzając co 10 sekund.) Z dnem szklanki, naciśnij lody w każdej filiżance w dół, aby utworzyć mocną, równą warstwę. Owiń Patelnie hermetycznie i zamrozić, aż lody będą twarde, co najmniej 3 godziny.
Podnieś stosy brownie w plastiku z kubków muffin; zdjąć folię i wyrzucić.
Umieść stosy nieco od siebie na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia i włóż z powrotem do zamrażarki.
Wlać 1 cal wody na dno podwójnego kotła lub do 3-do 4-quart patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do gotować.
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w górnej części podwójnego kotła lub metalowej misce lub patelni, która pasuje idealnie do patelni z wodą; Ustaw na gotującej się wodzie (dno miski nie powinno dotykać wody). Wymieszać mieszaninę od czasu do czasu, aż czekolada będzie miękka, 3 do 5 minut.
Wyjąć z podwójnego kotła i mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Jeśli jest gorętszy niż 95 do 100, często mieszaj, aż ostygnie do tego zakresu. Zastąp gotującą się wodę w dnie podwójnego kotła lub w innej patelni bardzo gorącą wodą z kranu. Ustaw mieszaninę czekolady na gorącej wodzie (górny pojemnik powinien siedzieć na, lub tuż nad, wodą), a nie na ciepło.
Praca szybko z 2 widelce, niższe 1 brownie stos na raz do czekolady i włączyć do Płaszcz wszystkie strony. Podnieś stos i wróć, płaską stroną w dół, do schłodzonej patelni (nie przesuwaj stosu, gdy dotknie mrożonej patelni, bo czekolada przyklei się do patelni i odklei lody; jeśli tak się stanie, plaster z roztopioną czekoladą). Rezerwa dodatkowa mieszanka czekolady do innych zastosowań. Zamrażać stosy, aż lody są twarde, co najmniej 30 minut.
Dowolne lody ociekają z stosów papierowym ręcznikiem.
Podawać stosy lub owijać pojedynczo hermetycznie i zamrażać do 2 tygodni.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "