Stone Pale Ale i czosnek smażone brukselki
Stone Pale Ale i czosnek smażone brukselki mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 764 kalorie, 26g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 600 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, pomidor, brukselkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażona brukselka z czosnkiem i Chile, Smażona Brukselka, oraz Smażona brukselka z czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustawić parowiec z 1 do 2 cali osolonej wody i doprowadzić wodę do wrzenia toczenia.
Włożyć brukselkę do parownika, przykryć i gotować, aż lekko zmięknie, o 4 protokół.
Odcedzić i natychmiast przenieść brukselkę do dużej miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie i zachować ich jasny zielony kolor.
Pozostawić do ostygnięcia w lodowatej wodzie na około 1 minutę, a następnie odcedzić.
Połóż je na czystym ręczniku i osusz.
Przetnij je na pół pionowo, prosto przez rdzeń.
W dużym wok lub patelni żeliwnej, podgrzać olej na dużym ogniu, aż zacznie migotać. Zmniejsz temperaturę do średniej.
Dodać pancetta i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć. Mieszać w czosnku i gotować, aż pachnące, o 30 sekund. Włączyć ogień do wysokiej, dodać brukselkę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, 4 do 5 protokół.
Dodaj piwo i kontynuuj gotowanie na dużym ogniu, aż ciecz w większości odparuje. Deglaze patelni dodając wywar warzywny, mieszając i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, które mogą być przymocowane do patelni.
Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dekoruj pomidorem i Parmigiano-Reggiano.