Stojak Baranek
Stojak z jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 25g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.76 za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, musztarda dijon, jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Stojak Baranek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze przetwarzaj sól, rozmaryn i czosnek, aż będą tak drobno mielone, jak to możliwe.
Dodać musztardę i ocet balsamiczny i proces przez 1 minutę.
Umieścić jagnięcinę na patelni do pieczenia lub blachy z żebrami zakrzywionymi w dół i pokryć szczyty mieszaniną musztardy. Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Piecz jagnięcinę dokładnie 20 minut na rzadkie lub 25 minut na średnio rzadkie.
Wyjąć z piekarnika i przykryć folią aluminiową. Pozostawić na 15 minut, a następnie pokroić w pojedyncze żeberka i podawać.