Steki Salisbury W Stylu Południowo-Zachodnim

Steki Salisbury W Stylu Południowo-Zachodnim
Southwest-Style Salisbury steki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, zielonej cebuli, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Steki Salisbury W Stylu Południowo-Zachodnim, Steki Salisbury Po Włosku, oraz Steki Salisbury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając rąk, delikatnie wymieszać pierwsze 8 składników w dużej misce, aż do wymieszania. Forma na cztery owalne paszteciki o grubości 3/4 cala. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Grilluj paszteciki, aż ugotują się do pożądanej doneness, około 6 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przenieść paszteciki na talerze. Top z plasterkami awokado i marynowaną limonką czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
WapnoWapno
4
Podawać, mijając salsy obok.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn