Stek Z Indyka Salisbury
Stek z indyka Salisbury może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis daje 8 porcji z 197 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis od Wszystkichprzepisy kulinarne wymagają wody, skondensowanego kremu z zupy grzybowej, mieszanki zupy cebulowej i jajka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Spróbuj Salisbury Steak (Turcja ), Stek Z Indyka Salisbury, oraz Stek Z Indyka Salisbury dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ubij 1 szklankę wody, mieszankę zupy cebulowej, sos Worcestershire, czosnek i czarny pieprz razem w misce. Odcedź mieszaninę, rezerwując ciała stałe i bulion.
Wlej 1/2 szklanki bulionu i ciał stałych do dużej miski; wymieszaj indyka, bułkę tartą i jajko w bulionie i masie stałej, aż dokładnie się połączą. Zgarnij 8 porcji za pomocą miarki 1/2 szklanki i uformuj z nich Owalny placek; ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą klarowne, około 20 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopnie C).
Ubij pozostały bulion, zupę grzybową, 1 puszkę wody i sos wymieszaj w rondelku do uzyskania gładkości; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Odwróć placki i polej je sosem. Kontynuuj gotowanie, aż sos lekko zgęstnieje, jeszcze około 10 minut.