Stek Z Indyka Salisbury

Stek Z Indyka Salisbury
Stek z indyka Salisbury może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis daje 8 porcji z 197 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis od Wszystkichprzepisy kulinarne wymagają wody, skondensowanego kremu z zupy grzybowej, mieszanki zupy cebulowej i jajka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Spróbuj Salisbury Steak (Turcja ), Stek Z Indyka Salisbury, oraz Stek Z Indyka Salisbury dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ubij 1 szklankę wody, mieszankę zupy cebulowej, sos Worcestershire, czosnek i czarny pieprz razem w misce. Odcedź mieszaninę, rezerwując ciała stałe i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlej 1/2 szklanki bulionu i ciał stałych do dużej miski; wymieszaj indyka, bułkę tartą i jajko w bulionie i masie stałej, aż dokładnie się połączą. Zgarnij 8 porcji za pomocą miarki 1/2 szklanki i uformuj z nich Owalny placek; ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą klarowne, około 20 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopnie C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ubij pozostały bulion, zupę grzybową, 1 puszkę wody i sos wymieszaj w rondelku do uzyskania gładkości; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjąć z ognia.
7
Odwróć placki i polej je sosem. Kontynuuj gotowanie, aż sos lekko zgęstnieje, jeszcze około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn