Steakhouse Burger
Przepis Steakhouse Burger może zaspokoić Amerykański głód w około 4 godziny. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka Steakhouse Burger paszteciki, karmelizowana cebula, sos stek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Steakhouse Burger, Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć hamburgery stek z lodówki i odstawić na około 15 minut. W międzyczasie podgrzej grill.Połowę bułki burger i szczotka DNA z sosem stek.Grilluj hamburgery, szczotkując szczyty sosem stekowym po ich odwróceniu. Tuż przed hamburgery są gotowe, dodać bułki lekko tosty. Po zakończeniu hamburgery, usunąć i reszta pod folią aluminiową na około 10 minut.
Na dno każdej bułki dodaj dużą gałkę grzybów.
Na pieczarki ułożyć burgera i na wierzch polać karmelizowaną cebulą.