Staromodna Fasola Po Pieczeniu
Staromodna fasola po pieczeniu jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz chrupiący boczek, brązowy cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Staromodna Fasola Po Pieczeniu, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu.
Instrukcje
Doprowadzić 10 szklanki wody i fasoli marynaty do wrzenia w dużym garnku; gotować w wrzenia przez 2 protokół. Wymieszać boczek, cebulę, brązowy cukier, melasę i sól do wody.
Ostrożnie wlać mieszaninę do powolnej kuchenki.
Gotować na Wysokiej, od czasu do czasu mieszając, przez 4 godziny.
Wymieszać 3 szklanki wody do mieszaniny. Kontynuuj gotowanie, aż fasola będzie miękka, o 2 godziny 15 minut więcej.