Starlight Mint Cake

Starlight Mint Cake
Starlight Mint Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka starlight miętówki, mix ciasto, barwnik żywności, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Starlight Mint Surprise Cookies, Starlight Żółty tort urodzinowy z czekoladowym maślanym kremem, oraz Starlight Sugar Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min. Przekłuj ciasta dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Polej ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
4
Piekarnik rozgrzać do 177°. rezerwy 5 miętówki do późniejszego wykorzystania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Umieść 12 pozostałych miętówek, w odległości około 4 cali, na pokrytej pergaminem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec 5 min. lub do momentu stopienia miętówek, a każda z nich rozciąga się na 1-1 / 2-do 2-calowego okręgu. Całkowicie schłodzić przed wyjęciem z pergaminu. W międzyczasie powtórz z pozostałymi 11 mennicami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zmiksuj 5 zarezerwowanych mięt w blenderze, aż drobno zgnieciony; umieść w małej miseczce. Wymieszaj roztopioną czekoladę, śmietanę i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Zanurz dno 1 patelni tortowej w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
9
Ciasto posmarować mieszanką czekoladową. Odmłodzić drugą warstwę ciasta; umieścić na pierwszej warstwie. Mróz z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Udekorować roztopionymi miętami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn