Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj St.Patrick ' s Linguine. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 897 kalorii, 31g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, peklowaną wołowinę, irlandzki cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym), Linguine z małż (Linguine con le Vongole), oraz Linguine z małż (Linguine con le Vongole).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni saute na średnim ogniu dodaj masło i 1 łyżkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj marchew i kapusta i saute, aż będą po prostu miękkie i kapusta zaczyna karmelizować, o 20 protokół. Wymieszać szalotki i czosnek i saute 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Kapusta
Marchew
Czosnek
4
Dodać peklowaną wołowinę i czarny pieprz i gotować, aż wołowina zaczyna chrupać, o 10 protokół. Podczas tego procesu od czasu do czasu mieszaj. Rozmaż patelnię białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Peklowana Wołowina
Wino Białe
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać śmietanę, pół na pół, musztardy i chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
Krem
6
Niech gotować na wolnym ogniu, aż sos zaostrzył się nieco, o 5 protokół. Wymieszać rozdrobniony ser i dostosować przyprawy, w razie potrzeby. Wymieszać z groszkiem i makaronem, a następnie przełożyć do naczynia do serwowania.