SSC Brownies
SSC Brownies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, chrupiące płatki ryżowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!), oraz One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F). Lekko spryskać lub posmarować 9-by-12-calowy (23-by-30-cm) patelni do pieczenia z gotowania sprayu lub masła.
Połączyć masło, 2 szklanki czekoladowe chipsy, i słodko-gorzka czekolada w metalowej misce lub górnej patelni podwójnego kotła i umieścić nad (nie dotykając) gotującej się wody.
Podgrzewaj, mieszając, aż cała czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Wyjąć z ognia i ostudzić, aż jeszcze ciepłe, ale nie zbyt gorące, aby dotknąć, o 5 protokół.
W dużej misce, połączyć jajka, cukier, i wanilia i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Wlać powoli mieszaninę jajek do ciepłej mieszaniny czekolady, mieszając aż do całkowitego połączenia.
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 15 minut.
W średniej misce, wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, Pozostałe 1 szklanka czekolady chipsy, i chrupiące płatki ryżowe, jeśli używasz.
Dodać do schłodzonej mieszaniny czekolady i mieszać tylko do połączenia. Uważaj, aby nie przesadzić.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch gumową szpatułką.
Piec tylko do wykałaczki włożonej do środka wyjdzie czysty, około 35-40 minut. Uważaj, aby nie przesadzić.
Przenieść do stojaka drucianego i ostudzić całkowicie na patelni, a następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, około 4 godzin.
Pokroić w kratki i podawać. Resztki prętów należy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Pojawia się za zgodą Klubu kolacji: posiłki przyjazne dla dzieci, które pokocha cała rodzina. Przepisy Susie okładka; zdjęcia Con Poulos. Copyright 2011 by Susie ' s Supper Club, LLC.