Sroka: nutella ganache frosting roses & ruffles cake by you and me

Sroka: nutella ganache frosting roses & ruffles cake by you and me
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 915 kalorii, 11g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Czekoladowy Z Lukrem Karmelowym I Różami, Ciasto bananowe z lukrem Nutella, oraz Ciasto Bananowe Z Ganache Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść łyżeczkę masła w każdej z 3 okrągłych 9-calowych patelni do ciasta warstwowego i umieść patelnie w piekarniku na kilka minut, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Wyjmij patelnie z piekarnika, umyj dno wewnętrzne i boki każdej z nich masłem, a spody ułóż pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Mąkę tortową, kakao i sól ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść olej i cukier w misce miksera elektrycznego i ubijaj ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego. Ubić jajka po kolei. Z maszyną na niskim poziomie, bardzo powoli dodaj czerwony barwnik spożywczy. (Uważaj: może splash.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
7
Dodać mieszankę mąki na przemian z maślanką w dwóch partiach. Zeskrobać miskę i pokonać tylko wystarczająco długo, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Soda oczyszczona umieść w małym naczyniu, wymieszaj z octem i dodaj do ciasta z uruchomioną maszyną. Bij przez 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
9
Podziel ciasto między Patelnie, (to eay zważyć ciasto w patelniach tak, że wiesz, że są one równomiernie rozmieszczone w obu patelniach tak, że warstwy ciasta są równe)
10
Umieścić w piekarniku i piec, aż tester ciasto wyjdzie czysty, 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Ostudzić w patelniach 20 minut. Następnie wyjmij z patelni, Odwróć warstwy i odklej pergamin. Ostudzić całkowicie przed lukrem.7.To ciasto (po rozprostowaniu) można po prostu przechowywać na blacie luźno przykrytym lub w pudełku/pod kopułą. Pozostaje wilgotny i nie wyschnie przez kilka dni! odmrożony również bardzo dobrze zamarza, dzięki czemu można go dobrze owinąć w plastik, włożyć do torby zip locak i przechowywać w zamrażarce do dwóch miesięcy! Mrożone ciasta są jeszcze łatwiejsze do cięcia, ponieważ nie kruszą się łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
12
Pozostawić do rozmrożenia na noc w lodówce przed lukrem.Wariacja: zmniejszyłem o połowę powyższy przepis i upiekłem go w dwóch 6 calowych patelniach do ciast.Czas pieczenia wynosił 30 minut w tym samemetemperatura.To ciasto może być również wykonane w około 35 babeczki, z wkładki wypełnione tylko 3/4 sposób, a czas pieczenia powinna wynosić od 20 do 25 minut, ale sprawdzić na nich 2/3 drogi przez w przypadku piekarnika dostaje pracę szybciej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn