Spaghetti z sosem pomidorowym Sun Gold

Spaghetti z sosem pomidorowym Sun Gold
Spaghetti z sosem pomidorowym Sun Gold to wegańskie danie główne. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, pomidory koktajlowe, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Farfalle z cukinią i sosem pomidorowym Sun Gold, Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i gotuj, często mieszając, aż do momentu, gdy nie będzie brązowy, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodajgarlic, bazylia, tymianek, i gałązki estragonu, anyż Gwiaździsty, i goździki, i gotować, mieszającczęsto, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać pomidory i ocet. Gotować, mieszającokólnie, aż pomidory uwolniąirjuice i sos tworzy, 10-15 minut.Odrzuć tymianek, estragon i gałązki bazylii, anyż Gwiaździsty i goździki. Doprawić sosem z dodatkiem soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Tymczasem spaghetti gotujemy w dużej ilości wrzącej osolonej wody, mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Spuścić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Dodaj makaron i 1/2 szklanki makaronu cookingliquid do sosu na patelni. Gotuj, rzucaj i dodawaj więcej płynu do gotowania makaronu, tak długo, aż sos pokryje makaron, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
DO przodu: sos można zrobić 1 dzień. Kryj się i wyluzuj. Podgrzej przed skoszeniem spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn