Spaghetti z klopsikami z indyka
Spaghetti z klopsikami z indyka może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klopsiki Spaghetti z indykiem, Spaghetti Z Klopsikami Z Indyka, oraz Spaghetti z klopsikami z indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią i rozpylać sprayem do gotowania.
Wymieszaj indyka, cukinię, Trzy Kawałki, jajko, pieprz, połowę szalotki i połowę czosnku. Formować na 30 1 1/2-calowe klopsiki; umieścić na arkuszu.
Ciepły olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu; smażyć Pozostałe szalotki i czosnek przez 1 minutę. Wymieszać pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, aż sos zgęstnieje, 8 minut. Wymieszać klopsiki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj spaghetti do wrzącej wody i gotować, aż al dente, o 8 protokół.
Odcedzić; na wierzch polać klopsikami, sosem i parmezanem i podawać.