Spaghetti z anchois i bułką tartą
Spaghetti z anchois i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ExtraVirgin oliwy z oliwek, pieprz, chleb, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Przystawka Anchois Z Bułką Tartą I Szalotki, Brokuły Rabe z anchois i bułką tartą, oraz Włoska fasolka szparagowa z anchois i bułką tartą.
Instrukcje
Aby przygotować bułkę tartą, umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Ułożyć bułkę tartą w równej warstwie na patelni z galaretką; piec w temperaturze 450 przez 4 minuty lub do lekko upieczonego tostu.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bułkę tartą i 1 1/2 łyżeczki czosnku; gotować 2 minuty lub aż bułka tarta są lekko rumiane.
Umieścić mieszaninę bułki tartej w misce.
Dodać pietruszkę i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Aby przygotować makaron, ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Połączyć 1 1/2 łyżeczki czosnku i następnie 4 składniki (przez anchois) w małej misce; zacieru widelcem.
Dodaj mieszaninę anchois na patelnię; gotować 1 minutę. Wymieszać bulion; gotować 1 minutę.
Dodaj makaron; dobrze wrzucić.
Dodać ser; dobrze wrzucić.
Ułożyć na dużym talerzu, posypać bułką tartą.