Spaghetti Kotły (Timpano Aglio Olio)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti kotłów (Timpano Aglio Olio). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka bułki tartej, cebula, ricotta salata plus 1/2 szklanki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti Aglio e Olio, oraz Spaghetti aglio e olio.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać 4 łyżki oleju, aż do prawie palenia.
Dodaj cebulę i czosnek i saute, aż miękkie i złocisty brązowy, o 5 do 6 protokół, i pozostawić do ostygnięcia.
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, do miękkości jeszcze al dente.
Odcedzić i odświeżyć zimną wodą i umieścić w misce do mieszania.
Cebulę i czosnek połączyć z makaronem.
Dodać 1/4 szklanki ricotta salata i liście oregano i wrzucić do wymieszania.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Zalać wnętrze 3-kwartowej, zaokrąglonej patelni bundt pozostałymi 4 łyżkami oleju i pokryć bułką tartą.
Umieść makaron na patelni bundt i naciśnij go dobrze.
Piec w piekarniku przez 20 minut, ostrożnie wyłożyć na talerz i podawać na gorąco, z dodatkowym startym serem na boku.