Spaetzle w sosie pomidorowym Herbed Cream
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Spaetzle w Herbed pomidorowym sosie śmietanowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szczypiorek, sos sałatkowy, pomidory roma i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Spaetzle z czerwonej papryki w sosie musztardowym z kiełbasą, Herbed Spaetzle, oraz Herbed Spaetzle I Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Pomidory i czosnek gotować w oleju 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory będą miękkie; zmniejszyć ogień do niskiej.
Wymieszać ze szczypiorkiem, bazylią, kwaśną śmietaną i majonezem. Gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie gorący.
Tymczasem Spaetzle ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dodaj gorące spaetzle na patelni; wrzucić do herbu z sosem.