Southern Crab Hash
Southern Crab Hash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,15 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odebrać serek, sól, olej do gotowania, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Crab Hash, Ciastka Krabowe W Stylu Południowym, oraz Charleston She-Crab Soup-ciesz się południowym smakiem z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w średnim rondlu z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż prawie miękkie, o 5 protokół.
Na dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni i pokruszyć.
Wylać i zarezerwować wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż rumiane, o 8 protokół.
Usuń cebulę. Wytrzyj patelnię.
Na tej samej patelni podgrzać zarezerwowany tłuszcz boczku i wystarczająco dużo oleju, aby odmierzyć 3 łyżki na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać ziemniaki; niech gotować, bez mieszania, przez 6 protokół.
Dodać 1/4 łyżeczki soli, wymieszać, i gotować ziemniaki, aż dobrze rumiane, o 6 minut dłużej.
Dodać cebulę i boczek i kontynuować gotowanie, aż będą ciepłe przez, o 1 minutę dłużej.
W średnim rondlu, rozgrzać serek, mleko, sos Worcestershire, cayenne, a pozostałe 1/4 łyżeczki soli na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż gorące, o 5 protokół.
Dodać kraba i czarny pieprz i gotować, mieszając, aż ciepłe przez, O 2 protokół dłużej. Wymieszać mieszaninę kraba i 2 łyżki szczypiorku do ziemniaków, aż tylko połączone.
Podawać z pozostałą 1 łyżką szczypiorku.
Rekomendacja wina: słodycz kraba jest często najlepsza w połączeniu z pełnowartościowym chardonnay, który będzie również dobry z boczkiem, ziemniakami i serem śmietankowym. Spróbuj butelki z Kalifornii lub Australii.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.