South African Green Beans With a Kick-Longmeadow

South African Green Beans With a Kick-Longmeadow
Przepis South African Green Beans z kopnięciem-Longmeadow jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz płatki pieprz, pieprz, oliwki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sambal Południowoafrykański, Budyń Południowoafrykański, oraz Chleb Z Nasion Afryki Południowej.

Polecane wino: Pinotage, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling i Chenin Blanc to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Beeslaar Pinotage z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Subtelne aromaty kadzidła i kwiatowego składnika, dodają pikanterii i ziemistości ciemnym nutom wiśni i ciemnej śliwki na nosie. Średnio pełniejszy korpus ma angażującą czystość i koncentrację owoców z elegancką teksturą i drobniejszymi taninami dostosowanymi do soczystych smaków owoców jagodowych. Ważąc 14,5% alkoholu objętościowo, zachowuje swoją świeżość i żywotność oraz miesza się z napowietrzaniem, co sugeruje, że będzie się pięknie starzeć przez dużą liczbę lat.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn