Sour Cream Beef ' N ' Beans
Sour Cream Beef ' N ' Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera cheddar, SOS enchilada, dodatkowe chipsy kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszona fasola Pinto z Chipotle kwaśną śmietaną, Wołowina i warzywa z kwaśną śmietaną, oraz Kwaśna śmietana i wołowina.
Instrukcje
Pokruszyć wołowinę na 2-qt. naczynie bezpieczne w mikrofalówce; przykryć papierem woskowanym. Gotować na wysokiej wysokości przez 3-4 minuty lub aż mięso nie będzie już różowe, mieszając dwa razy; odcedzić. Wymieszać fasolę, SOS enchilada, 1 szklanka sera, chili, pokruszone chipsy kukurydziane i cebulę. Przykryć i podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 2 do 2-1 / 2 minut lub aż do ogrzania, mieszając raz.
Top z kwaśną śmietaną i pozostałym serem.
Podgrzać, odsłonięte, przy 70% mocy przez 1-2 minuty lub do momentu rozpuszczenia sera.
Podawać z chipsami kukurydzianymi.