Sosny stek pomidorowo-pieprzowy
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 36 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 31 centów za porcję spada twój budżet, Pikantny stek z pomidorów i pieprzu może być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka cebuli, chili w proszku i mielonego kminku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantny Stek Z Pieprzem, Grillowany stek z salsą pomidorowo-pieprzową, oraz Sałatka Ze Stekiem Z Papryką Z Pomidorem I Burratą.
Instrukcje
Wymieszaj chili w proszku, kminek i zmieloną czerwoną paprykę; przetrzyj obie strony steka.
Miejsce na stojaku brojlerów patelni.
Broil, 4 do 5 cali od źródła ciepła, 8 do 10 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F). Tymczasem, opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 3 min.
Dodać paprykę i czosnek; gotować 5 do 6 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.
Dodać pomidory; wymieszać. Gotować 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Stek pokroić w poprzek ziarna na 6 kawałków; ułożyć na półmisku. Wierzch z mieszanką warzywną i serem.