SOS Zinfandel
Zinfandel sos może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 568 kalorii, 68g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, rosół z kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga jagnięcina z rozbitymi paluszkami i sosem Zinfandel, Zinfandel Mop, oraz Truskawkowy Drobiazg Zinfandel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-6-qt. patelnię, połączyć podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1/2 szklanki bulionu. Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu, 20 minut. Odkrywać; gotować na dużym ogniu, mieszając często, gdy płyn odparuje, aż podroby i warzywa są rumiane, a rumiane kawałki przyklejają się do patelni, 5 do 8 minut.
Dodaj kolejny 1/2 bulionu szklanki i wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki. Gotować i brązowy, odkryte, jak wcześniej.
Dodaj pozostałe 3 1/2 szklanki bulionu, 2 szklanki Zinfandel, skórka pomarańczowa, i pieprz na patelni. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny.
Dodać mieszankę jabłkową z wnęki wędzonego wina indyka; doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło i dusić, pokryte, 5 minut.
Wlać mieszaninę bulionu przez drobny sitko do miski. Zawartość Sitka należy wyrzucić. Zmierz bulion; w razie potrzeby dodaj wystarczającą ilość soków z indyka, aby uzyskać 5 1/2 szklanki. Na patelni wymieszać skrobię kukurydzianą z 1/4 szklanki wody i pozostałe 3/4 szklanki wina. Wymieszać mieszaninę bulionu i gotować, mieszając, na dużym ogniu do wrzenia, około 5 minut. Doprawić solą do smaku.