Kraj szynka i szałwia Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka o twardej teksturze chleba, cebuli, szynki wiejskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj SOS wiejski z kiełbasą i szałwią, Chleb Wiejski Szałwia, oraz Country Cornbread Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na 2 dużych blachach do pieczenia.
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Połączyć bulion, jajko i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
Dodać mieszaninę bulionu do chleba, rzucając dobrze. Wymieszać ze świeżymi ziołami. Łyżka dressing do lekko nasmarowane 13" x 9 " naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
11
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 400 przez 30 minut. Odkryć i piec 15 do 20 więcej minut lub do góry jest rumiane i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Make Ahead: przygotuj opatrunek dzień wcześniej. Przechowywać opatrunek, unbaked, w lodówce. Następnego dnia, odstawić opatrunek w temperaturze pokojowej 30 minut i piec zgodnie z zaleceniami. Podgrzać krótko przed podaniem.