SOS Satay

SOS Satay
SOS Satay to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, cebula, chrupiące masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj SOS Satay, SOS Codzienny Satay, oraz Sos Orzechowy Do Satay dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu, połączyć mleko kokosowe, masło orzechowe, cebula, sos sojowy, brązowy cukier, i pieprz płatki. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
PieprzPieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i ogrzać.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn