Sos Miodowo-Orzechowy
Sos miodowo-orzechowy maślany to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten sos ma 205 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Łosoś w sosie miodowo-orzechowym, Łosoś w sosie orzechowo-miodowym, oraz Toffi Pecan Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić brązowy cukier, masło, mleko i miód do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając; gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Wyjąć z ognia i ostudzić 30 minut. Wymieszać z orzechami pekan.
Podawać na gorącej szarlotce z lodami waniliowymi.