Sos do kiełbas, jabłek i żurawinowo-Orzechowo-chlebowy

Sos do kiełbas, jabłek i żurawinowo-Orzechowo-chlebowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać kiełbasa, jabłko i żurawinowo-orzechowy chleb Dressing spróbować. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 125 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłka granny smith, pieprz, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing z kiełbasą, jabłkiem i żurawiną, Kiełbasa, jabłko i koper kukurydziany chleb Dressing, oraz SOS Chlebowy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba na dużej patelni i tosty przez około 15 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż lekko wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej, głębokiej patelni, roztopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać jabłka, szalotki, seler i szałwia i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka są lekko rumiane w miejscach, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SelerSeler
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
6
Dodać kawałki kiełbasy i gotować na dużym ogniu, rozbijając je łyżką, aż są rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
7
Dodać 3 szklanki wywaru i gotować, aż prawie odparuje, o 6 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
8
Dodać mieszankę kiełbasy do chleba wraz z pozostałymi 3 szklankami bulionu. Mieszać aż do równomiernego zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ChlebChleb
StadoStado
9
Przełożyć dressing do dużego, maślanego naczynia do pieczenia i doprawić pozostałymi 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Opatrunek przykryć folią i piec 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Wyjąć folię i piec 30 minut dłużej, aż sos jest rumiane na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia16
Magazyn