Sos do kiełbas, jabłek i żurawinowo-Orzechowo-chlebowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać kiełbasa, jabłko i żurawinowo-orzechowy chleb Dressing spróbować. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 125 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłka granny smith, pieprz, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing z kiełbasą, jabłkiem i żurawiną, Kiełbasa, jabłko i koper kukurydziany chleb Dressing, oraz SOS Chlebowy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kostki chleba na dużej patelni i tosty przez około 15 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż lekko wyschną.
Przełożyć do dużej miski.
W dużej, głębokiej patelni, roztopić 4 łyżki masła.
Dodać jabłka, szalotki, seler i szałwia i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka są lekko rumiane w miejscach, o 8 protokół.
Dodać kawałki kiełbasy i gotować na dużym ogniu, rozbijając je łyżką, aż są rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Dodać 3 szklanki wywaru i gotować, aż prawie odparuje, o 6 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać mieszankę kiełbasy do chleba wraz z pozostałymi 3 szklankami bulionu. Mieszać aż do równomiernego zwilżenia.
Przełożyć dressing do dużego, maślanego naczynia do pieczenia i doprawić pozostałymi 2 łyżkami masła.
Opatrunek przykryć folią i piec 30 minut.
Wyjąć folię i piec 30 minut dłużej, aż sos jest rumiane na brzegach.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.