Sos do kiełbas, jabłek i żurawinowo-Orzechowo-chlebowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać kiełbasa, jabłko i żurawinowo-orzechowy chleb Dressing spróbować. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 125 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłka granny smith, pieprz, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing z kiełbasą, jabłkiem i żurawiną, Kiełbasa, jabłko i koper kukurydziany chleb Dressing, oraz SOS Chlebowy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż kostki chleba na dużej patelni i tosty przez około 15 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż lekko wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W dużej, głębokiej patelni, roztopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać jabłka, szalotki, seler i szałwia i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka są lekko rumiane w miejscach, o 8 protokół.