SOS Buraczany Chrzanowy

SOS Buraczany Chrzanowy
SOS buraczany chrzanowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 15 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to SOS Buraczany Chrzanowy, Sałatka Z Buraków Chrzanowych, oraz Sałatka Z Buraków Chrzanowych.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym wyposażonym w grube ostrze rozdrabniające, rozdrobnij chrzan. Zmienić na metalowe ostrze w kształcie litery S i wirować chrzan do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać buraki; wirować do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
3
Dodać ocet, cukier i sól i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Zeskrobać do miski, przykryć i schłodzić szczelnie aż do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
* Kupuj na dobrze zaopatrzonych rynkach produktów.
6
Make ahead: Chill do 1 tygodnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn