Sorbet ze świeżych winogron i szampana
Sorbet ze świeżych winogron i szampana to bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.44 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, winogrona, kilka zmielonego cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sorbet ze świeżych winogron i szampana, Pan Seared Świeże Maine Diver Przegrzebki Kremowy Awokado Szampan Sałatka Winogronowa Teriyaki Cabernet SOS Maślany, oraz Sorbet Szampański.
Instrukcje
Puree 4 szklanki winogron w blenderze.
Szampan, cukier, koncentrat soku, 1/4 szklanki wody i cynamon w misce; dodaj 11/2 szklanki puree z Grape (zachowaj pozostały puree do innego użycia). Mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Mieszanka procesowa w produkcji lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść do kontenera. Przykryć i zamrozić dopofirm, co najmniej 4 godziny i do 2 dni.
Sorbet podawać w kieliszkach szampana: w razie potrzeby udekorować dodatkowymi winogronami.
158 Kalorii, 0 g tłuszczu, .Błonnik 7 g