Sorbet Miodowy

Sorbet Miodowy
Sorbet miodowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 284 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, soku z limonki, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sorbet Wapienno-Miodowy, Sorbet miodowy, ogórkowy i z kwiatu czarnego bzu, oraz Grillowane krewetki z Gazpacho Sorbet Sorbet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, mash 1/3 szklanki cukru i limonki skórki z łyżką do uwolnienia olejów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić 5 do 10 minut.
3
1/2 szklanki soku z limonki wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wlać mieszaninę przez drobny sitko do blendera lub robota kuchennego; wyrzucić skórkę z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać melon, porcję na raz, i wirować, aż będzie gładka. Powrót czysty do miski. Smak, a w razie potrzeby dodać więcej cukru i soku z limonki. Zagnieżdżać miskę w lodzie i mieszać często, aż mieszanina będzie zimna, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
MelonMelon
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać schłodzony czysty do maszyny do lodów (1-qt. lub większej pojemności). Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta, aż sorbet będzie twardy do zgarnięcia, dasher jest trudny do obrócenia lub maszyna zatrzyma się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
7
Podawać lub zamrażać hermetycznie.
1
Aby zamrozić desery na tyle mocno, że można je zgarnąć na stożek lub przechowywać, przenieść po zamrożeniu do hermetycznego pojemnika i włożyć do zamrażarki na co najmniej 3 godziny lub do 1 tygodnia.
2
W przypadku zamrożenia lodem i solą, pozostawić zamrożony deser w lodzie i soli do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Aby uzyskać najlepszy smak i konsystencję, podawaj mrożone desery w ciągu tygodnia. Przy dłuższym staniu rozwijają się lodowate kryształy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn