Sorbet Cytrynowy

Sorbet Cytrynowy
Sorbet cytrynowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, skórka z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Sorbet Jagodowo-Cytrynowy, Sorbet Z Cytryny I Oliwy Z Oliwek, oraz Sorbet Cytrynowo-Miętowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 szklanki wody i cukru tylko do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Super.
3
Przetwarzaj syrop cukrowy i świeży sok z cytryny partiami w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać ze skórką cytrynową. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki maszyny do lodów o pojemności 1 galona i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn