Sopa de Torrejas (Kolumbijska zupa z wołowiny i placków)

Sopa de Torrejas (Kolumbijska zupa z wołowiny i placków) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1261 kalorii, 83g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 165 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchwi, kolendry, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sopa de Orejas (Kolumbijska zupa z placków ryżowych), Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), oraz ZUPA Z SOCZEWICY PO KOLUMBIJSKU (SOPA DE LENTEJAS) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść garnek na średnim ogniu.
Dodać wołowinę, bulion wołowy, marchew, aliños, tymianek i Sazon goya, doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.
Rozgrzać olej do 325 stopni F.In średnia miska, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, kminek, papryka, sól, pieprz i Sazon goya. W małej misce, połączyć mleko i jajka.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, dobrze mieszając.
Wlać olej na głębokość 2 cali na patelni. Wrzucić łyżki do gorącego oleju. Gotować 2 do 4 protokół, lub do złotego, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Zestaw aside.To podawać: zupę kadzi w misce. Ułożyć placki na środku zupy.