Solanka do wędzonego łososia
Solanka do wędzonego łososia to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz limonkę, brązowy cukier, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Solanka do wędzonego łososia, Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, oraz Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą).
Instrukcje
Wlać wodę do dużej miski lub małego wiadra. Jeśli musisz użyć garnka, użyj takiego, który nie zawiera aluminium. Wymieszać sól koszerną, cukier biały, cukier brązowy, pieprz cytrynowy, natkę pietruszki i mieszankę przypraw.
Dodaj czosnek, ostry sos pieprzowy, cytryny, pomarańcze, limonka i cebula.
Łososia moczyć w tej solance w lodówce przez 12 do 36 godzin. Palić za pomocą wybranej metody (patrz Notatka kucharza).