Sok z arbuza z Fleur de Sel
Sok z arbuza z Fleur de Sel jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj arbuz sok pomarańczowy, jak zrobić arbuz sok pomarańczowy, Sok Z Arbuza, oraz Arbuz Freak Juice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nad dużą miską przełożyć sitko o drobnych oczkach i odstawić na bok.
Umieść arbuza w blenderze i zmiksuj do skroplenia, około 1 minuty.
Wlać przez sitko do miski i zeskrobać gumową szpatułkę o wewnętrzną powierzchnię Sitka, aby przepchnąć sok, aż pozostanie tylko miąższ. Wyrzucić miąższ. (Powinieneś mieć około 3 szklanki soku.) Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 1 1/2 godziny.
Dodać fleur de sel, wymieszać i podawać.