Przepis Soft-shell Po ' Boy z Chipotle SOS Tatar może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jumbo soft-shell kraby, awokado, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone kraby Soft-shell z pikantnym sosem, Sheila ' s Sauteed Soft-Shell kraby z sosem z masła cytrynowego, oraz Panko-crusted Soft Shell Crab With Ginger Ponzu Sauce.
Instrukcje
1
Ubić mleko i ancho chile i czosnek w proszku w płytkiej misce do połączenia; dodać kraby. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
Czosnek
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
2
W międzyczasie posmaruj czerwone plastry cebuli 1 łyżką oleju. Grill lub broil 4 minuty na stronie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Czerwona
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Rozłóż pokrojone boki bułek z masłem i grilluj lub tostuj na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rolka
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Połączyć mąkę kukurydzianą i kolejne 3 składniki w robocie kuchennym. Proces, aż mieszanina przypomina drobne okruchy; przenieść mieszaninę do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Odcedzić kraby i wyrzucić mieszaninę mleka. Kraby pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Mleko
6
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gdy olej jest bardzo gorący, dodać połowę krabów, z góry na dół; smażyć 2 do 3 minut na stronę lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Odcedzić kraby na papierowych ręcznikach, następnie przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200. Powtórz z pozostałym olejem i krabami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Papierowe
Piekarnik
8
Opiekane boki bułek posmarować sosem tatarskim Chipotle. Top z liściem sałaty, 2 plastry każdego pomidora i awokado, grillowany plasterek czerwonej cebuli i smażonego kraba. Wierzch z kiełkami i wyciśnięciem limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Sos Tatarski
Cebula Czerwona
Olej Pieprzowy
Awokado
Kiełki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Pomidor
Rolka
Krab
Wapno
9
Uwaga na wino: "kiedy słyszę, że danie z owoców morza ma kopa, odruchowo Idę Do gaśniczej jakości niemieckiego Rieslinga. Lekki, suchy Riesling, taki jak Dr. loosen Riesling Kabinett ($2
Składniki, których będziesz potrzebować
Riesling
Owoce Morza
Wino
10
lub Gunderloch Jean-Baptiste Riesling Kabinett (1 Dolar
Składniki, których będziesz potrzebować
Riesling
11
oswoi ciepło emanujące z chile i proszków czosnkowych w tym preparacie. Smak tych win-tak godny podziwu w dobrym Rieslingu-odświeży podniebienie po kęsie smażonego kraba."--Mark Oldman