Snow Crab Faszerowane Grzyby
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać śnieg Krab nadziewane grzyby spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 267 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Krab Nadziewany Groszek Śnieżny, Groszek Śnieżny Nadziewany Krabem, oraz Krab i serek nadziewany groszek śnieżny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce wrzucić grzyby do oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Ułożyć czapki grzybowe na blasze do pieczenia, łodygę do góry.
Piec w piekarniku przez 10 minut.
W międzyczasie wymieszaj kraba, serek śmietankowy, zieloną cebulę i trochę soli i pieprzu razem w misce do miksowania.
Farsz podzielić między pieczone grzybki, Nie wypełniając ich zbyt mocno. Top każdy nadziewane grzyby z trochę zielonej cebuli, szczypiorek, rozdrobniony parmezan i pieczone przez 2 do 3 minut, aż ser jest bąbelkowy i farsz jest podgrzewany przez.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.