Smoky Mountain Zwiędła Sałata
Smoky Mountain zwiędła sałata jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz bekon, cukier, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Smoky Mountain, Kanapka Z Indykiem Smoky Mountain, oraz Sałatka Z Sałaty Zwiędłej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż sałatę, szalotki i jajka do salaterki.
Boczek gotować na ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż ostry, o 5 protokół.
Przenieść do ręczników papierowych do odsączenia i wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodać ocet i cukier do tłuszczu boczku i gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż cukier się rozpuści.
Ubij śmietanę, sól i pieprz, a następnie gotuj, aż lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Wlać gorący sos na sałatkę i dobrze wrzucić. Doprawić sałatkę solą i pieprzem, w razie potrzeby, i pokruszyć boczek na wierzchu.