smitten kitchen

smitten kitchen
Smitten kitchen może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 239 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki kukurydzianej, niebielonej mąki, mąki żytniej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 410 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To jest przyniesione do ciebie przez Smitten Kitchen. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen.

Składniki

2(zima)1/2 C ciepłej wody (105F do 110F)1/2 C ciepłej wody (105F do 110F)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiotrębyotręby7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka niebielona, uniwersalna lub chlebowamąka niebielona, uniwersalna lub chlebowa11 funt cukinii,nasiona kminku (opcjonalnie)nasiona kminku (opcjonalnie)2(zima)nasiona kminkunasiona kminku596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimączka kukurydziana (opcjonalnie)mączka kukurydziana (opcjonalnie)1(może być lub przeglądać)bułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)espresso w proszku instantespresso w proszku instant596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3/4 łyżeczki melasy3/4 łyżeczki melasy7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka żytniamąka żytnia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szalotka mielonaszalotka mielona1szczyptaSzczypta cukruSzczypta cukru1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)niebielona mąka uniwersalna (opcjonalnie)niebielona mąka uniwersalna (opcjonalnie)4(zima)masło niesolonemasło niesolone28Orzechy dowolne (posiekane)niesłodzona czekoladaniesłodzona czekolada1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepła woda (od 105 do 115 stopni)ciepła woda (od 105 do 115 stopni)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka pszenna pełnoziarnistamąka pszenna pełnoziarnista
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn