Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 2261 kalorii, 92g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany czosnek, mąkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin, Etouffee z raków, smażony Sum, ryż, grillowane szparagi i chleb kukurydziany, oraz Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do sosu: w patelni o dużym dnie na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę, papryka i czosnek, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać mąkę i mieszać, aż uzyska się blond zasmażkę, około 2 minut. Wymieszać z cukrem, bazą kurczaka, bazą kraba, granulowanym czosnkiem, bazylią, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Marynaty
1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Baza Z Kurczaka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Krab
3
Dodaj mleko i wino i gotuj na średnim ogniu, aż mleko zgęstnieje, stale mieszając, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać ser i mieszać, aż ser topi się i w pełni włącza się do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Dodaj ogony raków i gotować do ogrzania przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Raków
6
Dodać zieloną cebulę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1
Sum posypać przyprawą kreolską. W małej misce ubić jajka i dodać mleko. Sum zalać mąką i zanurzyć w mieszaninie mleko / jajko, a następnie zalać mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Sum
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Posiekany Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F na dużej patelni. Sum smażyć na złoty kolor, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podawać suma z sosem rakowym au gratin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raki
Sum
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.