Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin

Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin
Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 2261 kalorii, 92g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany czosnek, mąkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin, Etouffee z raków, smażony Sum, ryż, grillowane szparagi i chleb kukurydziany, oraz Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu: w patelni o dużym dnie na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę, papryka i czosnek, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać mąkę i mieszać, aż uzyska się blond zasmażkę, około 2 minut. Wymieszać z cukrem, bazą kurczaka, bazą kraba, granulowanym czosnkiem, bazylią, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Baza Z KurczakaBaza Z Kurczaka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
KrabKrab
3
Dodaj mleko i wino i gotuj na średnim ogniu, aż mleko zgęstnieje, stale mieszając, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać ser i mieszać, aż ser topi się i w pełni włącza się do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Dodaj ogony raków i gotować do ogrzania przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony RakówOgony Raków
6
Dodać zieloną cebulę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1
Sum posypać przyprawą kreolską. W małej misce ubić jajka i dodać mleko. Sum zalać mąką i zanurzyć w mieszaninie mleko / jajko, a następnie zalać mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
SumSum
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F na dużej patelni. Sum smażyć na złoty kolor, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podawać suma z sosem rakowym au gratin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
SumSum
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Składniki

113Orzechy dowolne (posiekane)Amerykański ser w kostkachAmerykański ser w kostkach5(zima)szklanki masła orzechowego, grubo posiekaneszklanki masła orzechowego, grubo posiekane2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej bawełniany do smażeniaOlej bawełniany do smażenia227Orzechy dowolne (posiekane)filety z sumafilety z suma0(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1(zima)baza z kurczakabaza z kurczaka4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia1(zima)crab basecrab base454Orzechy dowolne (posiekane)obrane ogony rakówobrane ogony raków2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzyprawa kreolska, w razie potrzebyPrzyprawa kreolska, w razie potrzeby0(może być lub przeglądać)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1szczyptaSzczypta suszonego tymiankuSzczypta suszonego tymianku2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka5(zima)mąkamąka0(zima)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy0(zima)koszerne marynatykoszerne marynaty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona papryka pokrojona w kostkęzielona papryka pokrojona w kostkę2(zima)pokrojona zielona cebulapokrojona zielona cebula0(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażeniaOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażenia7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażeniaOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażenia1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia78
Magazyn