Smażone szparagi z Chorizo, smażonymi jajkami i wędzoną papryką Allioli

Smażone szparagi z Chorizo, smażonymi jajkami i wędzoną papryką Allioli
Smażone szparagi z Chorizo, smażonymi jajkami i wędzonym Paprikanem Allioli to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1015 kalorii. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, łagodną paprykę, suszone chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wiele osób zrobiło ten przepis, a 142 mówiłoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jajka z chrupiącym Chorizo, olejem Chorizo i wędzoną papryką, Zupa z białej soczewicy z chorizo i kremem z papryki-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, oraz Zupa Garbanzo z Chorizo i wędzoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla wędzonej papryki Allioli: (patrz uwaga powyżej)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
2
Połącz jajko, musztardę, sok z cytryny, czosnek i wędzoną paprykę w dolnej części kubka, który pasuje do głowy blendera ręcznego. Ostrożnie wlać olej rzepakowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
3
Umieścić główkę blendera na dnie słoika. Uruchom blender i powoli wyciągnij go przez mieszaninę. Powinna powstać gęsta, kremowa emulsja.
Składniki, których będziesz potrzebować
EmulsjeEmulsje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przenieść mieszaninę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Rozgrzać oliwę z oliwek i chorizo w dużym żeliwnym lub nieprzywierającym patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż chorizo będzie chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść chorizo i wytopiony tłuszcz do małej miseczki. Powrót 2 łyżeczki tłuszczu na patelnię i podgrzewać na średniej wysokości, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać szparagi i gotować, mieszając i podrzucając, aż jasnozielony, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4
Dodać czosnek i dalej gotować, aż szparagi będą miękkie i czosnek będzie pachnący, około 45 sekund. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać ocet i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Szparagi przełożyć na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
6
Dodać pozostały tłuszcz chorizo na patelni (nie powinno być o 2 łyżki stołowe) i podgrzewać na dużym ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodajemy jajka, doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy, łyżeczkując gorący tłuszcz na wierzch jaj tak, aby szybko się ułożyły. Nadal gotować, aż białka są ledwo ustawione i puszące się na brzegach, ale żółtko jest nadal ciekłe. Top szparagi z jaj sadzonych, chorizo bits, i chorizo tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
8
Podawać z wędzoną papryką allioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn