Smażone Na Patelni Sumy Z Maślanym Ryżem I Marynowanym Pieprzem

Smażone Na Patelni Sumy Z Maślanym Ryżem I Marynowanym Pieprzem
Smażony Sum z maślanym ryżem i marynowanym pieprzem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 4. Na 10,61 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1299 kalorii, 70g białka, oraz 50 g tłuszczu. Mieszanka żywności, soli, mąki wondra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone na patelni sumy z maślanym ryżem i marynowanym pieprzem, Smażony Sum z marynowaną papryką, oraz Musztardowy smażony Sum z pomidorowym smakiem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn