Smażone bachory z pietruszką Spaetzle i musztardą, boczkiem i sosem jabłkowym
Smażone na patelni bachory z Pietruszkowym Spaetzle i musztardą, boczkiem i sosem jabłkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód Musztarda Boczek Bachory, Pieczona Tilapia z sałatką Frisée-jabłkową i sosem musztardowo-Pietruszkowym, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni lub piecu holenderskim na średnim ogniu. Kiedy mieni się, dodać bachory i brązowy ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przenieś na duży talerz.
3
Dodać boczek i pozostawić do brązowienia, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec spalaniu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Dodaj cebulę i jabłko i nadal smażyć, aż zaczną mięknąć, 4 do 5 protokół.
Dodaj czosnek i paprykę, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować minutę więcej przed dodaniem piwa, bulion, sos Worcestershire i ocet. Wróćcie bachory do pan. Doprowadzić do duszenia i dodać musztardę, mieszając połączyć. Doprawić solą i pieprzem i nadal dusić na małym ogniu, aby sos zgęstniał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
W średniej misce wymieszać mąkę, jajko, mleko, natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Pracując partiami przy użyciu wytrzymałej łyżki, należy zmusić spaetzle przez otwory Spaetzle maker lub durszlak o dużych otworach do wrzącej wody. Gotować 3 do 4 minut lub aż makaron wypłynie na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Dobrze spuścić do durszlaka i szybko wstrząsnąć spaetzle zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
10
Masło i pozostały 1 łyżka oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodaj spaetzle, wstrząsnąć raz, aby rozprowadzić równomiernie, i gotować bez ruchu, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać od razu z bachorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana