Smażona brukselka z suszoną solą

Smażona brukselka z suszoną solą
Smażona brukselka z suszoną podeszwą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brukselki, woda, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miód Sezam krewetki z brukselką Stir Fry, Brukselka Smażyć Z Jajkiem, Chilli, Imbirem I Czosnkiem, oraz Brukselka i boczek z jajkiem sadzonym.

Instrukcje

1
Podgrzać mały garnek z wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj kilka kropli oleju do wody (aby zachować kolor brukselki) i gotuj brukselkę przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzej wok i dodaj olej do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać pokrojony czosnek i szybko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodać suszone kawałki filetu soli i mieszać smażyć, aż zmienią się na złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolaSola
7
Dodać brukselkę, sos ostrygowy, wodę i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Dodać olej sezamowy, szczyptę białego pieprzu w proszku i szczyptę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Danie i podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn