Smażenie Warzyw Wołowych
Smażenie warzyw wołowych to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, olej canolan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy o niskiej zawartości sodu, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Bananowe Split jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mongolska Wołowina Stir-Fry, Smażyć wołowinę i brokuły, oraz Smażyć wołowinę i kapustę dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz skrobię kukurydzianą i 2 łyżki sosu sojowego na gładką masę.
Dodaj wołowinę; wymieszaj, aby pokryć.
Na dużej patelni lub woku smaż zieloną paprykę i cebulę na oleju przez 3 minuty; dodaj wołowinę. Gotuj i mieszaj przez 3 minuty.
Dodaj grzyby. Gotuj i mieszaj przez 3-5 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a mięso nie będzie już różowe. Dodaj pozostały sos sojowy.