Smażona Ryba Z Marokańskim Sosem Ziołowym
Smażona ryba z marokańskim sosem ziołowym to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 86g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 16,43 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka liści pietruszki, halibut, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Smażona Ryba Z Marokańskim Sosem Ziołowym, Marokańskie Burritos z sosem ziołowym tahini, oraz Marokańskie szaszłyki z kurczaka z sosem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze czystą kolendrę, pietruszkę, czosnek, sok z cytryny, paprykę, kminek, cayenne, 3 łyżki oleju, sól i pieprz do taste.In patelnia ogrzać 1 cal dodatkowego oleju do 191° na termometrze o głębokim tłuszczu, pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar, aw oleju smażyć, obracając go raz, przez 1-1 / 2 do 2 minut z każdej strony, lub dopóki nie jest gotowane przez.
Rybę przełożyć na papierowe ręczniki, odsączyć, podzielić na 2 talerze i polać sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.