Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna
Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna jest bezmleczne danie główne. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Jeśli masz cukinię, jalapeno, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób robiło ten przepis, a 17598 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa Jęczmienna Wołowa (Wolnowar), Powolna zupa wołowo-jęczmienna, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kawałki wołowiny w dużej torbie ziptop.
Dodać mąkę, sól i pieprz. Wstrząsnąć, aby równomiernie pokryć.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub garnku na średnim ogniu. Brązowe powlekane kawałki wołowiny po obu stronach, aż zbrązowieje, około 5 minut na stronę.
Przełożyć wołowinę do garnka 5 quart crock na high.In ta sama wołowina na patelni była rumiana, dodać 2 dodatkowe łyżki oliwy z oliwek.
Saute marchew, seler, cebula, grzyby, cukinia, czosnek i tymianek. Gotować i mieszać przez około 10 minut.
Przenieś do crock pot. Wymieszać bulion wołowy, jęczmień, sól, pieprz i sos worcestershire. Zamknąć pokrywką i gotować na wysokości przez 3-4 godziny. Około godziny przed zupą wymieszaj świeżą pietruszkę.
Podawać z chrupiącym chlebem.