Slow-Cooker Turkey & Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka piersi z indyka, masło, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Turkey & Dressing, Kanapki z indykiem i sosem, oraz Dressing Wolnooparkowy.
Instrukcje
1
Płaszcz 4 1/2-quart powolne kuchenka z nieprzywierającym sprayu warzywnym; łyżka w suchej mieszanki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Dodaj wodę, masło, cebulę, seler i żurawinę; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Kawałki piersi indyka posypać bazylią, solą i pieprzem i umieścić na mieszance farszu. Gotować na wysokim ustawieniu, pod przykryciem, przez godzinę; zmniejszyć do niskiego ustawienia przez 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Wyjąć indyka, pokroić w plasterki i odstawić. Delikatnie wymieszać farsz i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Farsz przekładamy na talerz i topimy pokrojonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Indyk
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)