Slow-Cooker Sweet Cornbread BlackBerry Cobbler
Przepis Slow-Cooker Sweet Cornbread BlackBerry Cobbler może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Mieszanka jeżyn, masło, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1650 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj BlackBerry & Peach Slow Cooker Cobbler, {Slow Cooker} Dynia maślana farsz kukurydziany z batatami, jabłkami i żurawiną, oraz Brukarz Wolnostojący dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4 1/2-quart powolne kuchenka z pieczenia sprayu z mąką.
Wlać jeżyny do wolnej kuchenki.
Jagody posypać mąką i 3 łyżkami cukru; delikatnie wymieszać do okrycia. W małej misce wymieszać pozostały cukier, roztopione masło, mieszankę chleba kukurydzianego i cynamon.
Ciasto rozprowadzić na wierzchu jeżyn.
Przykryć; gotować na dużym ogniu 2 do 3 godzin lub aż ciasto na wierzchu jest ustawione i jeżyny są pikantne. Aby służyć, łyżka gorące ciasto z powolnej kuchenki, i top z lodami lub bitą śmietaną.